Babettu versus nixon

travian WordPress.com weblog

ce ar face nixon


De amorul artei va explic cateva chestii simple la un paharel duminica.

Cum as face eu daca as putea face minuni pe acest server ca sa nu ne mai bata rusii.

1. Organizarea e praf. (ca de obicei). Prima data as aduna liderii seriosi intr-o conferintza si am vota (democratic) un conducator. Celilalti lideri vor fi Statul sau major, echipa lui de conducere, generali, sau cum vreti sa-i ziceti. Dar atunci cand parerile sunt impartite, iar in majoritatea cazurilor si criza de timp… UNUL singur trebuie sa ia decizia. Dupa cum bine a zis Napoleon: Decat 2 generali buni mai bine unul prost. Avem aici 3 astfel de posibili lideri: Emil, Emerik si Vali. (posibil sa mai fi si altii buni de pe normale sau alte cadrane, dar eu pe astia 3 ii cunosc personal)
Odata reusita chestia asta, as desfiintza ideea de celule. Asta e o tampenie. In loc sa avem o Dacia, avem 70 de dacii conduse de 200 de tantalai din interiorul lor. Trebuie constituita o disciplina si ierarhie in comanda, nu o democratie la fiecare 5 jucatori. Esti lider de celula? Bun: ai gradul de sergent. Le ordoni celor 5 din subordinea ta sa faca ce-ti zice liderul aliantzei dupa ce lui ii zice conducerea Daciei.

2. Pozitia pe harta = dezastruoasa. 70 de daciutze am in jurul meu din care multi jucatori au relocat la 200 parcele. Daciutzele ar trebui grupate in Dacii de 60 de playeri pe zona restransa. Cei ce s-au mutat, ar trebui sa dea intialele celor ce au ramas! Asta ar face (tactic si economic) de 10 ori mai mult decat pushul vietzii.

3. Daca as reusi cele 2 puncte de mai sus, m-as concentra la cele 3 momente cheie ale serverului. 1. artefactele, 2. planurile. 3. Finalul in care hammerele lovesc si se decide victoria. As avea mare grija sa prind trainere si viteze. Restul sunt apa de ploaie. Nu zic ca nu sunt bune, dar nu decid victoria.

4. Cum sa evitam sa ne mai ia planurile. Stim toti cum se ia un plan, iar cine nu stie il invatz. Dar ca sa nu le mai ia rusii pe toate as pregati (minim) 2 cleanuri obscene cu viteza mare pe ele si cu parola data liderilor. Cred ca stiti ca liderii rusi au parolele de la toate conturile ofensive serioase, sau zic ceva nou? De asta si-au batut joc de Dacia tura trecuta. Pana sa intre nea caisa de pe normale pe cont care era la 2 parcele de plan… Pac! Era luat de rusi.

5. Cum sa evitam sa ne mai futa hammerele. Rusii vor ataca hammerele dupa trainere. (care se vad in trezo). Acum fiti atenti: Noi pe Anglia tineam un trainer activ 2 ore! DOUA ORE nu o zi. Se poate tine si chiar DOAR O ORA!
Reteta e asa: Pushul se face inainte cu o zi. Nu doar pe contul de hammer ci si pe al defenderilor din jur. Acestia umplu hambarele. Cand se activeaza = zbang! totul se transforma in trupe. Aopi in 2 ore il ia urmatorul. IMPORTANT: In roata trainerului se includ si conturi defensive mari. (ca sa apara pe trezo sa le vada rusii. Rezultatul va fi ca vor targeta dublu hammere decat avem sau poate triplu. Adica ne vor ramane si noua cateva sa-i bubuim.

Dar tot ce am zis mai sus… Este cu „DACA”. Pentru ca daca un reusim sa scapam de orgolii si mentalitatea tribala si sa trecem la cea de stup, suntem la gara!

/nixon

Reclame

12/11/2017 - Posted by | CHESTIUNEA ZILEI

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: